Beach View Holiday Park

A disused former shower block building was completely renovated and transformed into three self-contained flats to be used for holiday lets, at this popular holiday park situated on the Suffolk coast.

Leaving the external walls intact, the roof structure and coverings were upgraded and replaced. The walls were then highly insulated prior to being covered in traditional timber cladding.

Altering the internal layout, a new timber staircase was fitted and each flat was finished to a high standard reflecting our customer's original specification.

  • Conversion for holiday let
  • Traditional timber cladding brings the building in keeping with its new purpose
  • Finished to a high standard suitable for holiday lets

Project details

Location The heathlands of the Suffolk Coast
Completed March 2011
Partners Volute Design Ltd, Architects